Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 742/21.10 - Ordin nr. 3333/2011 din 18/10/2011 privind conditiile de delegare a competentei de solutionare a contestatiilor altui organ de solutionare

Activitatea de solutionare a contestatiilor se exercita de catre structurile cu atributii de solutionare a contestatiilor ale A.N.A.F., potrivit competentelor stabilite de prevederile si normele legale.

Structura specializata de solutionare a contestatiilor constituita la nivelul directiilor generale ale finantelor publice judetene sau a municipiului Bucuresti, cu avizul Directiei generale de solutionare a contestatiilor din cadrul A.N.A.F., poate delega competenta de solutionare a contestatiilor altei structuri specializate de solutionare a contestatiilor.

Organul de solutionare a contestatiilor care a primit delegarea de competenta va efectua toate actele de procedura prevazute de lege si va emite decizia de solutionare a contestatiei. Acesta este obligat sa instiinteze contestatorul si persoanele introduse in procedura de solutionare a contestatiei asupra acestui fapt.

« Arhiva noutati legislative