Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 554/10.08 - Ordin nr. 334/432/2009 din 16/06/2009 pentru aprobarea Normelor tehnice privind definirea, descrierea, prezentarea si etichetarea bauturilor alcoolice fermentate nedistilate, altele decat berea si vinul, destinate consumului uma

Producatorii, persoane fizice sau juridice, au obligatia sa tina un registru special de evidenta, pentru fiecare produs, materiile prime utilizate la fabricarea bauturilor alcoolice fermentate nedistilate, substantele aromatizante naturale, indulcitorii alimentari si/sau produsele aromatizante naturale si/sau plantele aromatice si/sau mirodeniile si/sau substantele aromatizante identice cu cele naturale, acidifianti si conservanti, conform normelor tehnice prevazute in anexa la prezentul Ordin.
Registrul special de evidenta va fi vizat si verificat de catre inspectiile tehnice in agricultura din cadrul directiilor pentru agricultura si dezvoltare rurala judetene si a municipiului Bucuresti.
Nerespectarea prevederilor referitoare la organizarea registrului special de evidenta de catre producatori conduce la retragerea licentei si interzicerea producerii, imbutelierii si comercializarii bauturilor alcoolice fermentate nedistilate.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative