Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 501/26.07. - Ordin nr. 108/2007 din 09/07/2007 privind modul de achitare a contributiei datorate la bugetul Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (A.N.R.S.C.)

Contributia de 0,1% se datoreaza dupa cum urmeaza:
a) de catre furnizorii/prestatorii de servicii comunitare de utilitati publice, din veniturile inregistrate ca urmare a furnizarii/prestarii serviciilor/activitatilor aflate in sfera de reglementare a A.N.R.S.C. sau din fondurile banesti alocate de autoritatile administratiei publice locale pentru desfasurarea acestor activitati;
b) de catre operatorii economici si institutiile publice care presteaza activitati specifice serviciului de alimentare cu apa si de canalizare si ale serviciului public de alimentare cu energie termica si care nu exploateaza sisteme publice, din veniturile inregistrate ca urmare a furnizarii serviciilor.
Contributia se achita lunar, pana la data de 20 a lunii curente pentru luna precedenta. De asemenea, pana la aceeasi data, furnizorii/prestatorii de servicii comunitare de utilitati publice, precum si operatorii economici si institutiile publice care presteaza activitati specifice serviciului de alimentare cu apa si de canalizare si ale serviciului public de alimentare cu energie termica si care nu exploateaza sisteme publice sunt obligati sa transmita lunar Declaratia privind contributia datorata la bugetul A.N.R.S.C.

_x000D_

« Arhiva noutati legislative