Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 451/17.06. - Decizie nr. 674/2008 din 29/05/2008 privind forma si continutul Raportului de tranzactii suspecte, ale Raportului de tranzactii cu numerar si ale Raportului de transferuri externe

In afara de forma si continutul acestor rapoarte, prezenta decizie prevede si structura fisierelor echivalente in format electronic ale Raportului de tranzactii cu numerar si Raportului de transferuri externe.
Decizie intra in vigoare ia data de 16 august 2008, de la acesta data abrogandu-se Decizia Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor nr. 276/2005 privind forma si continutul Raportului de tranzactii suspecte, Raportului privind operatiunile cu sume in numerar, in lei sau in valuta, a caror limita minima reprezinta echivalentul in lei a 10.000 euro, indiferent daca tranzactia se realizeaza prin una sau mai multe operatiuni legate intre ele, si ale Raportului pentru transferurile externe in si din conturi, pentru sume a caror limita minima este echivalentul in lei a 10.000 euro.

« Arhiva noutati legislative