Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O.328/27.03. - Hotarare nr. 322/2008 din 19/03/2008 privind acordarea de facilitati pentru actualizarea obiectului de activitate potrivit Clasificarii activitatilor din economia nationala - CAEN Rev. 2

Incepand cu 27 martie 2008, actualizarea obiectului de activitate conform CAEN Rev. 2 se realizeaza de Oficiul National al Registrului Comertului, prin oficiile registrului comertului de pe langa tribunale, la cerere, fara plata taxelor aferente inregistrarii mentiunii in registrul comertului, fara a exista obligatia publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei si a depunerii actului constitutiv actualizat.
Reprezentantul legal al persoanelor ce trebuie sa-si actualizeze obiectul de activitate sau imputernicitul acestuia are doar obligatia sa precizeze domeniul principal si activitatea principala clasificata potrivit noii clasificari, in cererea ce trebuie depusa la O.N.R.C. in vederea actualizarii.
Oficiul registrului comertului de pe langa tribunal va efectua actualizarea si va elibera solicitantilor un nou certificat de inregistrare.
La cerere se elibereaza si extrasul de registru cuprinzand obiectul de activitate actualizat conform CAEN Rev. 2, cu specificarea domeniului principal si a activitati. In schimb, aceasta operatiune se taxeaza, potrivit prevederilor art. 1 din H.G. nr. 913/2004.
Aceste facilitati se aplica doar pana la data de 1 martie 2009.

« Arhiva noutati legislative