Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 254/11.04 - Ordin nr. 1930/431/186/623/2011 din 30/03/2011 privind aprobarea obligatiilor care revin oficiilor nominalizate de Casa Nationala de Pensii Publice, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in aplicarea Procedurii de primire, prelucrare si transmitere a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate"

Contribuabilii care au obligatia, potrivit legii, sa depuna „Declaratia privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate” pot indeplini aceasta obligatie declarativa prin depunerea declaratiei in format hartie, semnata si stampilata, conform legii, insotita de declaratia in format electronic, pe suport CD, la oficiile acreditate de Ministerul Finantelor Publice, din judetul in a carui raza teritoriala isi au domiciliul fiscal.

In cazul in care contribuabilii nu finalizeaza procedura de depunere a declaratiei, prin obtinerea numarului unic de inregistrare de la oficiul acreditat acestia trebuie sa depuna respectiva declaratie la organul fiscal competent.

In aceasta situtatie, oficiul acreditat va inscrie pe formatul hartie al declaratiei numarul de inregistrare si data, contribuabilul urmand sa se prezinte, in termen de 3 zile, la organul fiscal cu formatul electronic al declaratiei intr-o forma care sa poata fi prelucrata.

« Arhiva noutati legislative