Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 146/26.02. - Ordin nr. 254/2008 din 18/02/2008 pentru aprobarea modelului si continutului formularului (301) "Decont special de taxa pe valoarea adaugata"

Conform prevederilor, acest formular ar trebui utilizat incepand cu declararea obligatiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2008. Practic insa se va putea utiliza incepand cu obligatiilor fiscale aferente lunii februarie deoarece actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial pe 26.02.2008, iar pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor noua versiune de program a fost postata pe 27.
Modificarea importanta intervenita o reprezinta faptul ca la sectiunile „Achizitii intracomunitare – altele decat mijloacele de transport noi si produsele accizabile”, „Achizitii intracomunitare de mijloace de transport noi” si „Achizitii intracomunitare de produse accizabile” se declara si sumele din facturile primite pentru plati de avansuri partiale pentru achizitiile intracomunitare de bunuri. In formularul precedent se specifica clar ca aceste sume nu trebuie incluse in declaratie.

« Arhiva noutati legislative