Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 140/06.03 - Hotarare nr. 5/2009 din 16/02/2009 pentru modificarea Normelor privind pregatirea profesionala continua a consultantilor fiscali, aprobate prin Hotararea Camerei Consultantilor Fiscali nr. 7/2007

In vederea mentinerii unui nivel ridicat al pregatirii profesionale, membrii activi ai Camerei Consultantilor Fiscali sunt obligati sa efectueze anual un numar minim de 30 de ore de pregatire profesionala, structurate si nestructurate, fata de 60 de ore cat era prevazut anterior, iar membrii inactivi un numar de 15 ore de pregatire profesionala, structurate si nestructurate, fata de 30 de ore cat era prevazut anterior, urmand domeniile si temele din Programul de pregatire profesionala continua.
Pregatirea profesionala continua structurata este cu plata si include participarea la cursurile anuale obligatorii organizate de Camera Consultantilor Fiscali.
Membrii care au absolvit intr-un an calendaristic cursuri organizate de Ministerul Finantelor Publice, de asociatiile profesionale sau de societatile de profil din tara, in baza acordurilor incheiate de Camera Consultantilor Fiscali cu acestea, pot solicita includerea numarului de ore efectuate in pregatirea profesionala nestructurata prevazuta de prezentele norme. Totodata, membrii care au participat la seminarii, conferinte, colocvii internationale pe teme fiscale sau pe probleme legate de profesia de consultant fiscal pot solicita includerea numarului de ore efectuate in pregatirea profesionala nestructurata prevazuta de prezentele norme.

« Arhiva noutati legislative