Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 136/21.02. - Hotarare nr. 109/2008 din 29/01/2008 privind aprobarea Regulilor de organizare a testului de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu

Camera Auditorilor Financiari din Romania va publica pe site-ul propriu data si perioada in care vor avea loc inscrierile, precum si locul si data in care va avea loc testul, centrele de examinare, alte informatii suplimentare.
La test se pot inscrie persoanele care sunt licentiate ale unei facultati cu profil economic si au o vechime in activitatea financiar-contabila de minimum 4 ani; sau cele care sunt licentiate ale unei facultati cu profil economic si au calitatea de expert contabil.
Testul de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu va avea o sectiune grila (grilele vor avea 3 variante de raspuns, din care o singura varianta de raspuns va fi corecta) si o sectiunea scrisa, iar timpul alocat completarii testului este de 3 ore.
Candidatii care au realizat minimum 7 puncte sunt declarati admisi. Candidatii declarati admisi la testul de verificare a cunostintelor in domeniul financiar-contabil pentru accesul la stagiu vor urma procedurile de inscriere stabilite prin Normele privind perioada de pregatire profesionala practica a stagiarilor in activitatea de audit financiar.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative