Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 105/11.02. - Hotarare nr. 10/2008 din 24/01/2008 privind Programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2008

Organizarea si desfasurarea actiunilor in cadrul programului de pregatire profesionala continua se realizeaza pe centre zonale, la care este arondat un numar de consultanti fiscali.
Programul-cadru de pregatire profesionala continua este structurat pe module a cate 5 ore de pregatire si fiecare actiune organizata cuprinde doua module, pe doua forme de pregatire profesionala, totalizand 10 ore de pregatire profesionala. Programarea pe luni a actiunilor de pregatire profesionala este prezentata in anexa nr. 3 a Hotararii.
Inscrierea membrilor la unul dintre module se face prin transmiterea unei cereri de inscriere la Directia de invatamant a Camerei Consultantilor Fiscali, prin posta, fax, sau pe site-ul www.cameraconsultantilorfiscali.ro, cu cel putin 30 de zile inaintea organizarii actiunii.
Durata de pregatire obligatorie este de 60 de ore anual pentru consultantii fiscali activi si 30 de ore pentru consultantii fiscali inactivi, in anul 2008 fiind incluse orele de pregatire profesionala efectuate in cursul anului 2007. Camera Consultantilor Fiscali asigura gratuit un numar de 40 de ore de pregatire pentru consultantii fiscali activi si 20 de ore pentru consultantii fiscali inactivi. Din orele de pregatire asigurate gratuit se scad orele de pregatire profesionala de care au beneficiat respectivii consultanti in anul 2007.

« Arhiva noutati legislative